zon en warm - Reisverslag uit Key West, Verenigde Staten van Bob Amstel - WaarBenJij.nu zon en warm - Reisverslag uit Key West, Verenigde Staten van Bob Amstel - WaarBenJij.nu

zon en warm

Door: Bob

Blijf op de hoogte en volg Bob

28 Januari 2012 | Verenigde Staten, Key West

wat gaat de tijd snel,alweer een week geledendat we van Grand Turkvertrokken via Key West {amerikaans toerisme harde muziek,kermistoestanden}.Daarna naar New Orleans naar de French Market, veelmuziek,jazz ontzettend gezellig.vervolgens Calverton,hele dag veel regen dus lekker verwend op de boot,wel goed voor Corry,die nog steeds moeilijk loopt.Nu zijn wij op weg naar Jamaica.Het wordt nu steeds warmer dus lekker zwemmen en zonnen en etn jja ja helemaal niet goed voor ons. Denken dat we de Pricare weer in de hand hebben, zullen over een paar dagen uitproberen.H ans alvast van harte. Luidjes allen de groeten doeg C en B

• 29 Januari 2012 - 05:54

Daphne:

Regen? dat is niet de bedoeling! ach nou ja, gelukkig genoeg vertier op de boot! Heerlijk, wat een luxe en wat een mooi avontuur!
    liefs,
    Daphne

• 29 Januari 2012 - 20:43

De Buren:

Leuk weer wat te horen. Jullie maken van alles mee. Straks heel wat te vertellen.
    Hier wordt het winter. Momenteel lichte sneeuw. Verder alles oke.
    Corry hopelijk gaat het beter met het
    lopen. Geniet lekker van de warmte.
    Gr. en liefs. H. en A.

• 30 Januari 2012 - 18:26

Coos En Thea:

Hallo Corrie en Bob,

Zo te lezen, genieten jullie van de zon
    en de heerlijke temperaturen en de mooie omgeving.
    Hier gaat het echt winteren. Heerlijk
    want Nederland zonder sneeuw en ijs
    is geen winter.Groetjes

• 06 Februari 2012 - 12:22

Martin En Marina:

Eindelijk even een reactie van ons!
    We hebben nog niet zoveel gemist want u schrijft niet zo vaak als de vorige reis!
    Dat is een teken dat het goed bevalt toch?
    Zoals u wel weet is het hier erg koud en hebben we (eindelijk) een echte winter. De Elfstedencommissie heeft zijn 1e vergadering al gehad..... woensdag geven ze een persconferentie! Wij hopen het! Wensen u nog heel veel mooi weer en fijne (56)dagen toe en wachten af wanneer er foto's en een nieuw bericht komt.....
    Groetjes, Martin en Marina