Madeira - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Bob Amstel - WaarBenJij.nu Madeira - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Bob Amstel - WaarBenJij.nu

Madeira

Door: Bob

Blijf op de hoogte en volg Bob

13 Januari 2010 | Barbados, Bridgetown

Zaterdag Madeira bereikt en konden gebruik maken van een shuttle bus naar de stad Funchal. Zonnig Madeira druilig , leuke straatjes prachtige kerk .Zaterdagnacht werd Corry overvallen door het zeer besmettelijke novavirus,doodziek dokter en verpleger gebeld. Wij wisten ons geen raad. Volgende dag Bob de klos gelukkig minder erg. 3 dagen in de cabine moeten blijven maar alles werd fantastisch geregeld. Nu alles goed ,heerlijk in de zon en op weg naar Bridgetown op Barbados.Nu iets prive zus Mies alvast van harte gefeliciteerd. Allemaal bedankt voor de reacties op het vorige verslag.Groetjes aan iedereen Corry en Bob.

• 14 Januari 2010 - 09:01

Tineke:

Gelukkig weer OK. Dan maar weer genieten. Jullie vervelen je vast nog niet. Wat is zoal een activiteit die jullie doen. Zwemmen, bridgen en filmkijken en natuurlijk lekker eten. Let op delijn he.Groetjes

• 15 Januari 2010 - 20:02

Martin En Marina:

Fijn te horen dat u beiden weer beter bent!
    De kinderen gedragen zich nog steeds prima.
    Zijn nog niet lastig geweest!
    Nog heel veel plezier toegewenst!
    Groetjes, Martin en Marina

• 15 Januari 2010 - 21:23

Jennie:

Lieve Bob en Corry,
    Hopelijk gaat het al beter met Corry. Het weer is geheel anders als bij ons jullie heerlijk in de zon en wij genieten van de sneeuw, ook prachtig vooral bij ons in het bos. Met het bridgen ging het de laate keer erg goed. Vorige week ruim 50% in A en gisteravond weer in A 49% van de 10 paren waren wij 5e. Zeer tevreden, de lessen hebben ons tot nu toe goed gedaan. Ik lees jullie reisverhalen met veel plezier.
    Hartelijke groeten uut de Rieverst van Jennie.

• 26 Februari 2010 - 15:27

Sander:

He! Nog kustwacht schepen gezien in Barbados? Die hebben wij geleverd...

grt,
    sander