San Fransisco 2 - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Bob Amstel - WaarBenJij.nu San Fransisco 2 - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Bob Amstel - WaarBenJij.nu

San Fransisco 2

Door: Bob

Blijf op de hoogte en volg Bob

06 Februari 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Vandaag Linda ontmoet,een Amerikaanse vriendin van Marjon, en met z'n allen een
rondrit per auto gemaakt door San Fransisco. Prachtige parken alles even groots, Chinatown, Japanesetown, Italiantown en natuurlijk de Golden Gate Bridge. Zitten nu in een internetcafé dus nu wel met foto's, die volgen er wel meer
binnenkort van de afgelopen maand.
Groeten vanuit een gezellig San Fransisco
en bedankt voor jullie leuke reacties.
Wij laten de kinderen nu achter, die blijven hier nog twee weken, wij gaan naar Hawai.
Corry en Bob

• 07 Februari 2010 - 12:43

Martin En Marina:

Wat fijn dat julle zo genieten!
    Martin heeft wat meer met de vogels dan ik maar vanmorgen ben ik langsgeweest. Pietje v.d. Pol is wel heel erg druk maar heeft het goed voor het raam.(zolang er geen Chinees over de schutting kijkt) Pietje v. Amstel fluit(zoals altijd) zich een ongeluk als we er zijn. Gele Pietje v. Amstel zit vaak in de etensbak en wil een nestje bouwen......gezinsuitbreiding? Groetjes, Martin en Marina

• 07 Februari 2010 - 16:53

Mies & Jan:

Wat lief en wat een schatten om jullie zo te verrassen.Leuk dat we nu wat fotos te zien krijgen dat vraagt om meer.Vrijdag aan staar geholpen van mijn rechter oog over 4 weken moet mijn rechteroog.Alles is prima gegaan en ik zie nu met mijn oog al beter.Veel liefs.