St. Lucia
Door: Bob
Blijf op de hoogte en volg Bob
16 Januari 2010 | Barbados, Bridgetown
16 Januari 2010 - 22:41
Eric:
hier weer een dik pak sneeuw gevallen zijn dan ook een klein beetje jaloers om warm te worden
past hier een glaasje glühwein wel iets beter. -
16 Januari 2010 - 22:53
Mariska:
Hallo opa en oma.
Leuk om te lezen dat jullie je vermaken.het lukt zo te zien allemaal prima met de computer.veel plezier en geniet er nog maar van.
Liefs mariska -
17 Januari 2010 - 09:46
Tineke:
Ik zie dat jullie volop genieten. Hoe is het die dagen op zee? En hebben jullie al gezellige mensen ontmoet? Bridgen?
Het klinkt allemaal super goed hoor. Champagne als water drinken. Lijkt niet naar.
gr. tineke en Joop -
17 Januari 2010 - 19:52
Annie:
Wat een leventje zeg!
Beter als de vieze sneeuw hier. De pils smaakt ook lekker he!
Is er ook Irish-coffee?
Niet meer ziek worden. Dat is jammer.
Groetjes, Annie en Hans
18 Januari 2010 - 11:49
Mies & Jan:
Fijn dat jullie weer losgelaten zijn.Heb je nog geen fotos gemaakt laat dan eens wat zien.
Groetjes. -
18 Januari 2010 - 20:34
Coos En Thea. Bridge:
Ja hoor!Eindelijk jullie reisverslag gevonden. Leuk om op deze manier jullie te kunnen volgen.
Veel plezier,we bljven jullie volgen. -
19 Januari 2010 - 16:02
Ria Koek:
Hallo Bob en Corrie
wij volgen jullie al een paar dagen. Fijn dat het met jullie gezondheid weer goed gaat!Wat toevallig onze zwager komt ook uit Barbedos!Nog eenkeer met Jo bridgen,want zij krijgt volgende week een heupoperatie.Maar hopen dat het goed verloopt voor haar.Voor jullie heel veel reisplezier!!groetjes Ria -
23 Januari 2010 - 14:12
Jennie:
Geweldig dat jullie het zo fijn hebben, het is hier koud, maar misschien net zo goed als die hitte bij jullie. Donderdag niet zo goed gebridged, maar wel gezellig. Groetjes Jennie